wish us well, 2017!

wish us well, 2017!

Sebuah kiriman dibagikan oleh eva (@klininganangin) pada

c'est la vie,
sometimes you gotta let things be
you can fight it if you want
'till there's nothing you can do

let it go and love will set you free

i'm not the best to give advises
'cause i've been learning

| bobby bazini - c'est la vie

it’s been too long, i miss you

 

it's been too long, i miss you

Foto kiriman eva (@klininganangin) pada

i don't know your face no more
or feel your touch that I adore
i don't know your face no more
it's just a place i'm looking for

i don't know your thoughts these days
we're strangers in an empty space
i don't understand your heart
it's easier to be apart

we might as well be strangers in another town
we might as well be living in a another time

we might as well be strangers
for all i know of you now
for all i know

keane | we might as well be strangers

getting here, there, everywhere-anywhere.

sejauh mata memandang

i seem to recognize your face
haunting, familiar, yet i can't seem to place it
cannot find the candle of thought to light your name
lifetimes are catching up with me
all these changes taking place, i wish i'd seen the place
but no one's ever taken me

i swear i recognize your breath
memories like fingerprints are slowly raising
me, you wouldn't recall, for i'm not my former

it's hard when, you're stuck upon the shelf
i changed by not changing at all
small town predicts my fate
perhaps that's what no one wants to see

i just want to scream, "hello..."

my god its been so long, never dreamed you'd return
but now here you are, and here i am

hearts and thoughts they fade, fade away

pearl jam | elderly woman behind the counter in a small town

waw.

terima kasih eddie vedder! 🙂
untuk menulis lirik seperti ini.
dan menciptakan nada seperti itu.
lalu bikin saya mellow soresore. hah!
satu lagu lagi, untuk dijatuhcintai.

terima kasih, oktober!
i see you, when i see you.

one fine day

i like to reminisce about a time i've never had,
a book that no one read,
a film that never made me sad
and you remind me of a place i've never been
and something no one said,
When i was seventeen

remember when we never struggled through,
a bad time we never had,
a love we never fell into,
please don't remind me to forget,
cause forgiveness is a place,
i ain't got use to yet

all i ever wanted,
was to radiate your home,
but i guess it doesn't matter

so come reminisce about a time we didn't have,
i hear there's a sequel to that film that never made you sad,
don't rewrite my history,
cause you never really know how much you didn't mean to me

one fine day,
in the middle of the night,
you wake up in it
but you probably won't admit it

| robbie williams - one fine day

jadi, citacita untuk pulang kantor sehabis maghrib hari ini kandas.

jakarta, diguyur hujan deras berangin sejak sore sampai menjelang isya tadi. sebenarnya, pulang pas hujan badai lagi seruserunya kayak tadi adalah waktu yang pas, karena macetnya blom terlalu, pengguna kendaraan roda dua akan lebih memilih berteduh, dan pengguna kendaraan roda empat masih terjebak macet di jalan keluar kantor atau jalanjalan lainnya. dengan demikian, berarti jalanan depan kantor belum akan terlalu macet. yang berarti APTB tumpangan saya akan tiba lebih cepat daripada biasanya di depan kantor, dan kalo cukup beruntung, APTB tersebut tidak dalam kondisi penuh.

tapi, hujannya beneran ngeri, saudara!

gludukgluduk, kilatkilat, dan berangin. pake payung pun pasti basah juga. beberapa teman yang sudah pamitan dari jam lima saja dan turun ke lantai satu, akhirnya kembali lagi ke ruangan. nah, daripada saya terjebak dan basahbasahan, semangkok mie instant kuah rasa ayam bawang dan beberapa potong cabe rawit, dinikmati bersama beberapa teman sambil ngobrol ngalor ngidul, di sore hari ketika hujan sedang garanggarangnya menggedorgedor jendela di lantai dua puluh satu, jelasjelas adalah pilihan yang lebih menghangatkan *wink*

lalu, apa hubungannya dengan lagunya mas robbie williams di atas?

yah nda ada. saya hanya lagi suka lagu ini. saya baru tau klo mas robbie punya lagu ini. dan saya jatuh cinta dengan liriknya, hehehe.. klo mau maksa untuk teteup ada hubungannya, boleh lah hari ini disebut sebagai one fine day; one fine day yang seratus delapan puluh derajat berbeda dari lagunya mas robbie, tapi *bigsmile*

baiklah, markipul temans. macetnya sudah rata, malamnya sudah hampir tua. terus, saya memutuskan pulang menggunakan jasa commuterline sajah malam ini. selamat berjuang!